Artikel op Nu.nl: Veilige gluten voor mensen met allergie

Op 17 december jl. stond er op Nu.nl een artikel over dat onderzoekers hebben ontdekt dat er gluteneiwitten gemaakt kunnen worden die veilig zijn voor patiënten met glutenallergie. Klik hier voor het volledige artikel.

Advertenties

Eén reactie

  1. Zeker interessant artikel! Jammer alleen dat het waarschijnlijk nog jaren gaat duren voordat het structureel verkrijgbaar is. Maar zeker mooie ontwikkeling!

    Voor nu kan je ook eens kijken op KICKFood.com , zij leveren unieke glutenvrije smaakmakers en basis producten om veilig te kunnen koken in geval van een glutenallergie.

    Groet en succes met je blog!

    Erwin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: