2011: nog steeds lekker glutenvrij!

Voor mij was 2010 een jaar van grote hoogten en diepe dalen. Half juni is mijn moeder na een ziekbed van zeven weken overleden. Veel te snel en veel te jong. Gelukkig heeft ze ons kleine wondertje nog mogen zien. Op 8 mei kwam na een goede zwangerschap en een vlotte bevalling een kerngezonde jongen op de wereld: onze zoon Jesse (foto). Wij zijn heel benieuwd of hij ook coeliakie heeft en zijn uiteraard extra alert op de symptomen. Vorige week heeft hij voor het eerst een stukje brood (met gluten) gegeten.

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van mijn blog en de positieve reacties die ik krijg. Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een heel gelukkig, gezond en vooral glutenvrij nieuwjaar toe, waarin ieders dromen uit mogen komen. En ik….ik ga in 2011 weer lekker glutenvrij bloggen!

Advertentie

Eén reactie

  1. Inderdaad een jaar van hoogte en dalen. Maar ik kan het niet laten te zeggen dat er een geweldig mannetje daar boodschappen aan het doen is.
    Ik zal in 2011 zeker weer met regelmaat je blog lezen.
    Groetjes Frederique Luijten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: