Eemlust te Baarn

Top, top, top! Afgelopen vrijdag met een vriendin, die ook het bloggen heeft ontdekt, gaan eten bij Eemlust in Baarn. Een gezellig restaurant aan de Eem. Bij mijn reservering aangegeven dat er één persoon glutenvrij eet. Bij binnenkomst mochten we eerst even gezellig bij de openhaard zitten. We kregen brood en voor mij gelijk een lekker warm glutenvrij broodje met aparte boter. Ik stond versteld, ze hadden het keurig genoteerd. De hele bediening bleek ook op de hoogte. Dit was echt een top-ervaring. Ik kan van de kaart kiezen wat ik lekker vond en dat is gelukt. Heerlijk gegeten. Een heerlijke struisvogelbiefstuk met een voortreffelijk sausje. Als dessert een warme chocolade muffin, uiteraard glutenvrij, met een bolletje ijs. Bij de thee kwamen er ook nog glutenvrije koekjes op tafel. Wat ben ik verwend, dit was echt een heerlijk avondje uit.

Advertentie

2 Reacties

  1. Wat een leuke tip! ik moet sinds november glutnvrij eten en heb al kunnen ervaren hoe lastig uit eten nu is. Ik woon in Amersfoort, dus Eemlust is voor ons een hele handige tip! Dankjewel!

  2. Teleurstellend!!!!
    Afgelopen zondag (20 oktober 2013) high tea in restaurant Eemlust. Mooie locatie, dat wel.
    Glutenvrij lekkernij bestond uit 3 broodjes, een chocoladecakeje in 4 stukjes gesneden, beetje fruit in glazen bakje en 3 halve (!) kleine chocoladekoekjes. Beschamend, vooral omdat er zoveel meer mogelijk is. Jammer dat de kok niet meer geïnspireerd was. Geen aanrader dus.
    Daarnaast ook duidelijk aangegeven dat er een vegetariër in het gezelschap was, die prompt zalmsandwiches kreeg voorgeschoteld. Een vegetariër eet géén vlees en géén vis, daar moet een kok toch echt wel van op de hoogte zijn…
    We gaan er niet meer heen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: