Tyrrell’s

image

Een week ligt dit zakje al in mijn zicht. Gekregen als gratis artikel bij mijn bestelling via Albert. Het ziet er erg aantrekkelijk uit, ik zou het zo op willen eten. Helaas stond bij de ingredienten dat het product is verpakt in een fabriek waar ook gluten worden verwerkt. Het zakje bleef dus liggen waar het lag.
Vandaag zo’n heerlijke dag waarop je tijd over hebt om eens even de marketingtekst op een willekeurige verpakking te lezen…Tyrrell’s Hand Cooked English Crisps…en helemaal onderaan GLUTEN FREE Just in case you were wondering. Tja, wat doe je dan?

Advertentie

2 Reacties

  1. lekker opeten denk ik, LoL

  2. Haha, dat dacht ik nou ook en ze waren erg lekker ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: