Patisserie De Ridder

Het leuke van glutenvrij eten is dat je vaak een kijkje achter de schermen mag nemen. Even de keuken in, om producten te controleren of ze wel glutenvrij zijn. Voor mijn vaders verjaardag hebben we een heerlijk buffet laten verzorgen door Patisserie De Ridder. Toen we het menu gingen samen stellen, zei de eigenaar: “Glutenvrij, dat is makkelijker dan vegetarisch.” En dat klopt, want eigenlijk mag je bijna alles eten, zeker als je verse producten kiest. Helaas zijn de taarten van De Ridder niet glutenvrij, maar ze denken echt met je mee en hebben voor mijn zus en mij een heerlijk toetje gemaakt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: