Kerst

Ik ben de kerst geheel glutenvrij doorgekomen. Het kerstbrood dat ik op de glutenvrije markt had gekocht, heeft uiteraard de kerst niet gehaald. Gelukkig hadden ze bij de EKO Plaza in Bussum nog één kerstbrood voor mij liggen. Met extra veel spijs. Echt om je vingers bij af te likken. Eerste kerstdag begonnen met een kerstbrunch. Ik had zelf een mooi brood in tulbandvorm gebakken. Het oog wil ook wat. Ook mijn vader heeft er heerlijk van gesmuld.

’s Avonds een uitgebreid kerstdiner bij mijn zus thuis gegeten. De kinderen deden de bediening en het “restaurant” droeg dan ook hun namen JONIMA (van Jordi, Nicky en Max). Nou, een echte aanrader en ze krijgen van mij een ster ;-). Het thema was Italiaans.

Advertentie

4 Reacties

 1. Hallo, voor het eerst, op zoek naar recepten voor glutenvrije cake, uw blog gezien. Jammer dat ik hem niet eerder tegenkwam, dat had een hoop zoekwerk gescheeld.
  U schrijft leuk, en geeft veel practische informatie, geweldig.
  Vooral het feit dat Kikkoman glutenvrije sojasaus maakt is mij een pak ban het hart, ik miste die typisch chinese of japanse smaak enorm…
  met alleen de japanse variant kan ik goed leven!

  In chocola uit de supermarkt zitten vaak sporen van gluten. Gelukkig heb ik zelf een klein bonbon en chocolateriebedrijfje, zodat ik mijn eigen repen kan maken, en de bonbons gegarandeerd glutenvrij zijn.

  Eventueel kunt u meer informatie vinden op http://www.bonbonnerielaserenade.nl. Hoewel deze site binnenkort drastisch vernieuwd gaat worden is de informatie nog geldig.

  Dank voor u fijne blog, ik zet m bij mijn favorieten.

  Met vriendelijke groet,
  Greet de Vries

 2. Wat een schatje… Vandaag alweer acht.

 3. Een ster maar:-)??????

 4. @Jordi Ik zal binnenkort weer eens komen keuren, misschien worden het er dan wel twee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: