Vinkeles (The Dylan) te Amsterdam

Een prachtig kunstwerk…mijn toetje bij Vinkeles in The Dylan te Amsterdam. Bij een sterrenrestaurant hoor je natuurlijk te zeggen: mijn dessert. Maar van het woord toetje word ik altijd vrolijk. Heb ik de neiging om met mijn vingers het bord helemaal leeg te likken. En dat gevoel had ik bij dit mooie kunstwerk. Van de amuse tot het dessert zijn mijn smaakpapillen verwend met de lekkerste, maar niet voor de hand liggende, combinaties van smaken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: