Dickens te Huizen

Eind maart is in het Nautisch Kwartier in Huizen het pannenkoekenrestaurant Dickens geopend. Al maanden komen wij weekend na weekend in het Nautisch kwartier om de ontwikkelingen op de voet te volgen. Want voor een pannenkoekenliefhebber als ik, is de belangrijkste vraag: hebben ze glutenvrije pannenkoeken? Het antwoord is JA!

Op 1 april het voorproefje, op Eerste Paasdag met de hele familie. Hier ga ik nog vaak terugkomen. Voor kinderen is het een geweldig restaurant. Ze krijgen een tablet met spelletjes, kunnen hun eigen ijsje maken en krijgen florijnen om een cadeautje te kopen in het winkeltje op de eerste verdieping. De hele inrichting, het toilet voor de kleintjes: een mooie aanwinst voor Huizen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: