Weimar 1890 te Rotterdam

Als ik aan de stad Rotterdam denk, dan gaat mijn hart niet harder kloppen. Toch verrast deze stad mij elke keer weer. Vandaag geluncht bij Weimar 1890 in de Oude Haven. Vanuit het restaurant heb je een mooie uitzicht over de Oude Haven met haar klassieke schepen en de strakke Erasmusbrug aan de andere kant. Ik heb een lekkere geitenkaas salade met appel en dadel besteld. De kwaliteit en smaak hiervan was verrassend goed. De geitenkaas was neergelegd op de appel, wat het geheel heel fris maakt. Met een heerlijke dressing van balsamicoazijn, olijfolie en een beetje suiker. Een toppertje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: