Op vakantie: Drift Away

Op 8 mei ben ik met mijn verloofde (wij gaan in december trouwen) en mijn zoontje van twee begonnen aan een lange zeiltocht. Wij hebben geen plan, het kan zijn dat we over een half jaar weer terug zijn, het kan zijn dat we pas over drie jaar weer terug zijn. Ook liggen de bestemmingen niet vast. We gaan waar de wind ons naartoe brengt. Het mooie van het reizen per boot is dat je je eigen keuken bij je hebt. Ook hebben wij de broodbakmachine meegenomen. Ik dacht ik ga de broodjes wel in de oven maken, maar mijn vriend stond erop dat de broodbakmachine mee ging en tot nu toe heeft die al aardig zijn werk gedaan. Elke keer als wij in een haven aan de walstroom liggen, wordt er een vers broodje gebakken. Maar ook worden natuurlijk de lokale winkeltjes en restaurantjes uitgeprobeerd. Dus de komende tijd, wordt het Lekker Glutenvrij op Reis.

Advertentie

Eén reactie

  1. Wow, dat is nog eens supercool, de broodbakmachine mee op reis! Je brengt me op een idee Nicole 🙂
    groeten van Suzanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: