Diepvriesmarkt.nl

Sindskort heeft het bedrijf achter de Glutenvrijemarkt.com een nieuwe webwinkel met alleen glutenvrije producten gelanceerd: Diepvriesmarkt.nl. Van het weekend mijn eerste bestelling daar geplaatst. Heel spannend. Komen de spullen wel echt bevroren aan? Nu vriest het buiten toch, dus veel kon er niet mis gaan. Een dag van te voren krijg je een tijdsvak door, wanneer de bestelling geleverd zal worden. Bij mij was dit vandaag tussen 8.00 en 11.00 uur. Om iets voor elven stopte de vrachtwagen van I&L transport bij mij voor de deur en kreeg ik een keurige doos met mijn diepvriesspullen. Zojuist gelijk geluncht met een zadenbroodje van Schär, eindelijk eens lekker brood dat niet eerst in de oven hoeft.Diepvriesmarkt.nl

Advertentie

2 Reacties

  1. maar…….was alles nog wel diep bevroren??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: