Glutenvrij-en-meer te Heemskerk

Een winkel met alleen maar glutenvrije producten, dat is Glutenvrij-en-meer in Heemskerk. Met Pasen was deze winkel ook geopend, dus een mooie gelegenheid om eens even boodschappen te doen. De winkel is iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Er wordt dan heerlijk vers brood én ontbijtkoek gebakken. Bij binnenkomst komt de geur van vers gebakken brood je al tegemoet.

Het was een luxe om in een winkel boodschappen te doen waar je dus niet elk etiket moet lezen. Al zit dat er bij mij zo in gebakken, het is gewoon een automatisme. Wordt het aanbod in de eco-winkels overal min of meer hetzelfde, hier vind je echt van alles. Bij Glutenvrij-en-meer vind je onder andere veel producten van Scandinavische makelij. Waaronder de grappige koekjes van CrazyBakers. Allen zij kunnen verzinnen om drop in een koekje te verwerken 😉 en het was nog lekker ook! Uiteraard niet alleen koekjes gekocht, maar ook mijn voorraad aan pasta’s, glutenvrije taco’s en saté-stokjes uit de diepvries zijn weer aangevuld.

In de winkel is ook een tearoom, waar je een kopje thee of koffie kan drinken en iets lekkers kan proeven (uiteraard glutenvrij). Ook liggen er tijdschriften en boeken. Kortom, fijn om deze winkel ontdekt te hebben. De winkel is gevestigd op een bedrijventerrein in Heemskerk. Het was even zoeken, want je rijdt er snel langs. Je verwacht namelijk niet dat nummer 23 gelijk aan het begin is, maar dat weet je nu.

Glutenvrij-en-meerGlutenvrij-en-meer buiten

Advertentie

2 Reacties

  1. Geweldig zeg, een winkel met alleen maar glutenvrije producten!

    Heemskerk is voor mij niet ver weg, dus ik ga er zeker een kijkje nemen!

    Groetjes, Marjon.

  2. […] vrijdag heb ik weer ongegeneerd geshopt bij Glutenvrij-en-meer. Heemskerk is toch wel een hele rit vanuit mijn woonplaats, maar ik ben weer verbaasd over het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: