De Nederlandse Coeliakie Dag was zeer interessant. Helaas had ik te weinig tijd om alle lezingen te volgen én ook naar de glutenvrije markt te gaan. De lunch was erg goed verzorgd, petje af voor het Van der Valk hotel in Vianen. Op de glutenvrije markt werden weer een aantal nieuwe (voor mij in elk geval) producten getoond.
Uiteraard heb ik mij laten verleiden door de bijzondere smaken van Smaakgeheimen. Een prachtig bedrijf met een hele mooie visie. De producten zijn 100% natuurlijk. Het assortiment bestaat uit lekkere kruiden, overheerlijke kaasdippers (met name de mosterd dille kaasdip, nu al op!), mooie dressings en tapenades. Van de naam word ik al blij. Als ik dan lees dat ze voor het etiketteren van de potjes ondersteund worden door een sociale werkplaats in Bladel dan word ik nog blijer. Dat ze weten wat glutenvrij echt inhoudt, is duidelijk want ze mogen het certificaat ‘Glutenvrij producent’ voeren. Een certificaat dat door de Nederlandse Coeliakie Vereniging wordt uitgereikt aan bedrijven die het productieproces glutenvrij hebben ingericht.
Filed under: Producten | Tagged: 100% natuurlijk, dressing, dressings, glutenvrij, glutenvrij producent, glutenvrije tapenade, kaasdip, kaasdips, kruidenmix, ncv, nederlandse coeliakie dag, nederlandse coeliakievereniging, smaakgeheimen |
Reblogged this on wendywie.