De Ruyterhuis te Hellevoetsluis

Onlangs is er in Hellevoetsluis een nieuw restaurant geopend, het De Ruyterhuis. Nabij de haven in een historisch pand genaamd het Michiel de Ruyterhuis. Wij gingen vorige maand naar Hellevoetsluis om vrienden welkom te heten na een lange zeilreis, maar alvorens aan onze lange tocht naar huis te beginnen hebben wij eerst gedineerd bij het De Ruyterhuis. Ze waren nog maar net geopend, dus hadden nog wat last van opstartproblemen. Computersysteem dat vastloopt. Ook hadden ze denk ik niet verwacht dat ze gelijk helemaal vol zouden zitten. Een hoop mensen moesten op zoek naar een andere eetgelegenheid. Wij hadden geluk en de smaak van het eten heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik zeer goed.

De soep van de dag, een kerrie-soep met Hollandse garnalen, was voortreffelijk van smaak. Ook mijn zoontje van drie kon de soep zeer waarderen. Als hoofdgerecht ging ik voor de  gegrilde zwaardvis met coquille, pata negra en een antiboise van tomaat. Glutenvrij was geen probleem.

Gegrilde zwaardvis met coquille, pata negra en een antiboise van tomaat.

Gegrilde zwaardvis met coquille, pata negra en een antiboise van tomaat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: