Brasserie no. 14 te Lemmer

Voor een ritje naar Lemmer draaien we onze hand niet meer om. Wekelijks brengt mijn man een bezoek aan de werf die daar het casco van onze nieuwe boot bouwt. Volgend jaar zullen we starten met kleinschalige rondvaarten in Amsterdam, uiteraard ook glutenvrij mogelijk. Maar daarover over een paar maanden meer.

Begin deze maand gingen we met ons hele gezin naar Lemmer en wij hebben toen lekker gegeten bij Brasserie no. 14. De grote krijtborden zijn voorzien van inspirerende teksten, om over na te denken. Maar het belangrijkste is uiteraard de vriendelijke bediening en het smakelijke eten. We hadden niet veel tijd, bovendien was het maar een gewone doordeweekse dag, dus het werd alleen een hoofdgerecht. Polenta!

Polenta met puree van zoete aardappel en groene asperges

Polenta met puree van zoete aardappel en groene asperges

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: