Sint Maarten: Simpson Bay en Oyster Pond

Onze zeilreis eindigen we afgelopen februari waar we drie jaar geleden besloten dat we met een zeilboot de wereld zouden gaan bezeilen, Sint Maarten. De boot werd in een dag verkocht, iets sneller dan het half jaar dat we in gedachte hadden. In Simpson Bay ontdekken we de heerlijke keuken van Lagoonies. Ze hebben een bijna dagelijks wisselende kaart. De Franse chefkok maakt werkelijk de lekkerste creaties en de plek is bovenal fijn vertoeven. Verder eten we maar liefst twee keer bij Shakti, het Indiase restaurant is geverfd in roze en mintgroen (ziet er eigenlijk niet uit), maar het eten is lekker, heel lekker. De laatste week van onze vakantie brengen we door in het luxe Oyster Pond. Met name het restaurant Canoa wil ik speciaal vermelden. Hier wil ik echt mijn bord aflikken, omdat ik het zo bijzonder smaakvol vind. Niet een doorsnee kaart, maar bijzondere smaaksensaties. Leuke gerechten en genoeg glutenvrij.

Canoa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: