Cafetaria Kom d’r in in Gilze

Tijdens de rondleiding bij Libraire kom ik in gesprek met Rianne Hamels. Zij runt samen met haar man een glutenvrije cafetaria in Gilze, Kom d’r in! Hier kan je lekker snacken, een patatje oorlog, een frikandel of een kroket, ze hebben een hele uitgebreide glutenvrije menukaart. Ik had nu mijn buikje vol van al het lekkers bij Libraire, maar de volgende keer dat ik in Gilze ben ga ik eens lekker snacken. Ik zag op hun website dat ze ook een glutenvrije frietkar hebben.

Foto volgt!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: