Eat Natural

Eat Natural timmert lekker aan de weg. Ik was al bekend met hun lekkere verantwoorde repen met noten en fruit. Degene met ‘almonds, apricots and a yoghurt coating’ is mijn favoriet. Vorige week was ik bij De Tuinen in Hilversum en daar zag ik een pak glutenvrije muesli. Natuurlijk meegenomen om thuis uit te proberen. Ik vind hem erg lekker in een kommetje warme melk, zeker nu het buiten wat kouder wordt. Vandaag was ik bij de woonwinkel Nijhof in Baarn en daar stond een heel schap met Eat Natural producten. Gelijk een zakje met minirepen, “little bars”, meegenomen.

Eat Natural bij Nijhof Baarn

Zo te zien zijn de ‘Little Bars’ bij meer mensen favoriet.

Let op: niet alle muesli’s zijn glutenvrij!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: