Mini traktatie

Afgelopen vrijdag heb ik weer ongegeneerd geshopt bij Glutenvrij-en-meer. Heemskerk is toch wel een hele rit vanuit mijn woonplaats, maar ik ben weer verbaasd over het uitgebreide assortiment. Ik heb leuke nieuwe producten meegenomen en uiteraard een broodje en een lekkere ontbijtkoek.

Aldaar heb ik gesmuld van een chocolade traktatie van het Zweedse merk Farmors en naar ik mag geloven is de variant met kokos nog lekkerder (die was uiteraard dan ook uitverkocht). Wel handig zo’n mini verpakking.

Farmors

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: