De wijze wolk

Tijdens het doorbladeren van onze lokale krant Nieuwsblad voor Huizen viel mijn oog op een advertentie van drogisterij De Wijze Wolk. Via hun website kan je 700+ glutenvrije artikelen bestellen. Vanaf € 25,- wordt het al gratis thuisbezorgd. En nu krijg je met de kortingscode: glutenvrijheid ook nog eens 10% korting op de adviesprijs.

Gelijk maar eens even op de website gekeken. Bij de producten staat uitgebreide informatie over de ingrediënten en de voedingswaarden. Een kleine bestelling geplaatst, eens kijken hoe de levering verloopt.

De Wijze Wolk

Advertentie

Eén reactie

  1. Net een nieuwe webshop ontdekt waar je makkelijk kan kiezen op glutenvrij maar ook op andere allergenen of ingrediënten dat je niet wil tegenkomen in je voeding of cosmetica en goed van prijs ten opzichte van de winkel dankzij de korting die ze geven 
    Je moet maar eens gaan kijken op bio2nature.com, amper 2 dagen later heb ik mijn producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: