Inspiral: Raw Beetroot & Acerola Kale Chips

Inspiral inside

Dit is “Raw Beetroot & Acerola Kale Chips” van inSpiral. Ik was in een van mijn favoriete winkels, Puur in Diemen en zag een wel heel spannende verpakking staan. “Air dried vegetable, snack with a crunchy super food loaded sauce”. Een snack gemaakt van groene kool. “Visionary foods”, nou dat wekte wel mijn interesse. Door de inspirerende verpakking was mijn verwachting hoog. De aanblik van de inhoud viel mij erg tegen. Zou dit lekker zijn? Daar ben ik nog niet over uit. Toevallig las ik net dat je iets 20x moet proeven voordat je aan de smaak gewend bent. In dit kleine zakje van 30 gram zaten geen 20x proefmomentjes, en of ik daar heel snel behoefte aan heb…InspiralWel vind ik de visie en achtergrond van het merk interessant. In het kort: inSpiral gelooft dat iedereen op een betekenisvolle manier kan bijdrage aan een betere wereld.

Ook al is de Raw Beetroot & Acerola Kale Chips misschien niet direct mijn smaak, ik ben toch benieuwd geworden naar de andere producten, zoals bijvoorbeeld de Banana Supergreen Bites.

Advertentie

Eén reactie

  1. in die bananen bites zit wheatgrass powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: