IJ-kantine te Amsterdam-Noord

Aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord ligt het restaurant IJ-Kantine. In het gebouw De Baanderij, met een nautisch verleden dus dat trekt. Het is een grote moderne, zeer lichte ruimte, die toch warm en gezellig aanvoelt. Buiten is er een groot terras aan het water. Ik ben hier nu een aantal keer geweest. Gewoon voor een drankje, een lunch en laatst voor het diner. Het eten is zeer smaakvol, niet te veel, niet te weinig.

Ik had een gebakken doradefilet met citroen dillepuree met venkel en een heerlijke, speciaal voor mij aangepaste, saus. De gebruikte ingrediënten worden met zorg gekozen en dat proef je. De vis is bovendien MSC-goedgekeurd of als eerste keus aangemerkt.

IJkantine

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: