Een echte speculaaspop bij Broodpakket.nl

Afgelopen vrijdag kreeg ik mijn bestelling met het lekkere brood van Mam’s binnen. Erbij zat een echte speculaaspop.

Herinneringen van vroeger kwamen weer boven. De leuke verjaardagsfeestjes waar we speculaaspoppen gingen versieren. Met glazuur van poedersuiker met water. In verschillende kleuren. Met van die leuke spikkeltjes, rozijntjes en nog meer mooie versiersels. Volgende week ga ik met mijn zoontje onze speculaaspop versieren, maar eerst even op zoek naar glutenvrije versiersels. Iemand nog tips?

Speculaaspop

Bij alle bestellingen geplaatst voor 26 november op Broodpakket.nl krijg je een gratis speculaaspop (zolang de voorraad strekt). Hopelijk kunnen we volgend jaar rond Sinterklaas de speculaaspop ook als bestelling plaatsen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: