Aardbeiensoep van oma Valerija

Zo lekker! Aardbeiensoep met een vleugje balsamico en een kloddertje crème fraîche. De derde dinsdag van april is elk jaar de officiële opening van het Hollandse aardbeienseizoen. Dit seizoen loopt tot en met november.Aardbeiensoep van oma ValerijaBenodigdheden:

  • doos verse (Hollandse) aardbeien
  • balsamico azijn
  • crème fraîche

Pureer de aardbeien. Hollandse aardbeien zijn lekker zoet. Voeg naar smaak wat donkere balsamico azijn toe. Opdienen in een schaaltje en er een kloddertje crème fraîche in doen. Smullen maar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: