8 december – Lekker glutenvrij – #decemberglutenvrij

#decemberglutenvrij

Vandaag gaat het achtste luikje open en schrijf ik een blog in het kader van #decemberglutenvrij. Gisteren hebben jullie je vingers kunnen aflikken bij de blog van Home of Comfort met haar lekkere Red Velvet brownies. Wat boft Thomas met zo’n vrouw.

Bij ons thuis ben ik degene met coeliakie. Ik ben Nicole, 40 jaar, moeder van twee kinderen (Jesse 5 en Sanne 10 maanden) en precies vandaag alweer drie jaar de vrouw van Yme.

December is voor mij de maand waarin ik terugblik en plannen maak voor de toekomst. Ik vind het de gezelligste maand van het jaar, met Sinterklaas, mijn trouwdag, Kerst, mijn verjaardag en Oud en Nieuw.

Een korte terugblik. In 2007 werd bij mij coeliakie geconstateerd. Ik ben toen vrijwel direct begonnen met deze blog met het volgende doel:

Op deze blog houd ik bij waar en wat voor lekkere dingen ik tegenkom, schrijf ik over restaurants waar ik glutenvrij heb gegeten, zal ik zo nu en dan een lekker recept noteren en verder verslag doen van de dingen die mij bezig houden met betrekking tot coeliakie. Zodat ik over een tijdje een mooi overzicht heb voor een lekker glutenvrij leven.

Eind 2015 kan ik zeggen dat dat gelukt is. Inmiddels merk ik dat ik mijn vaste adresjes heb, mijn vaste producten en dat ik me daar goed bij voel. Doordat ik het druk heb met mijn kinderen en andere bezigheden, is mijn plan voor 2016 om een co-writer te vinden die samen met mij over nog meer lekkere glutenvrije dingen wilt bloggen op Lekker Glutenvrij. Mocht je interesse hebben, laat het me weten.

Ik kon op mijn blog geen foto van mijn geheel glutenvrije bruidstaart vinden en deze prachtige taart wil ik jullie toch niet ontnemen. Dus bij deze:

bruidstaart

Ik geef het stokje door aan Glutenvrij Reizen. Benieuwd waar we in december naartoe gaan?

 

 

 

Advertentie

7 Reacties

  1. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!

  2. […] Elke dag gaat er een nieuw vakje open! Dag 1:  Ikbenglutenvrij: goede start? Dag 2: Mainlymarlot: sint schuimpjes Dag 3: Glutenvrijgenieten: glutenvrij als bindmiddel Dag 4: Youngandwildandglutenfree: dinnertalk Dag 5: Kookdewereldrond: een praatje en een receptje Dag 6: Degezondekok: gezond eten in een feestmaand Dag 7: Homeofcomford: red velvet brownies Dag 8: Lekkerglutenvrij […]

  3. Mooie trouwfoto’s!
    Gefeliciteerd.
    3 jaar geleden, in de sneeuw. Die zie ik nu niet, als ik naar buiten kijk ;-).

  4. […] decemer: lekkerglutenvrij.nl In haar blog kijkt Nicole terug op haar doelstelling als blogger en blikt vooruit op het nieuwe […]

  5. […] blog.lekkerglutenvrij.nl – lekker glutenvrij – #decemberglutenvrij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: