Herfstlunch

Van de vader van een vriendje van mijn zoontje had ik een groot stuk zelfgemaakte fetakaas gekregen. Dus de komende dagen eten wij lekker veel gerechten met fetakaas. Waaronder mijn favoriete Marokkaanse rijstsalade. 

Vandaag een andere combinatie uitgeprobeerd. Simpel, maar lekker.

Benodigdheden (1 persoon):

1 grote bataat (zoete aardappel)

fetakaas

handvol walnoten

Dressing gemaakt van walnootolie, witte balsamico en honing.


Bereidingswijze

Pof de zoete aardappel in de oven. Circa 30 minuten op 150 graden. Pel de schil eraf en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Brokkel lekker wat fetakaas erover. En kneus de walnoten fijn en strooi dit over de zoete aardappel en feta. Schenk de dressing erover. Even laten staan, zodat de dressing beetje kan intrekken en lekker smullen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: